Burn Brighter

Familieopstellingen

Laat je verwonderen. Word op diep niveau bewogen door de magische werking van een familieopstelling en doorbreek verborgen (onbewuste) patronen.

Burn Brighter

Familieopstellingen

Laat je verwonderen. Word op diep niveau bewogen door de magische werking van een familieopstelling en doorbreek verborgen (onbewuste) patronen.

Hier sta ik ook:

Kleine groepen

We werken in kleine groepen van max. 10 deelnemers. Zo is er echte aandacht voor jouw individuele proces.

Veilige bedding

Vakkundige, gepassioneerde en liefdevolle begeleiding, zodat jij je volledig over kunt geven aan het proces.

Precies goed

Opstellingen zijn één van de meest veilige transformatie-tools, je krijgt nooit meer dan je aankunt. Ook niet minder.

In welke situaties is een (familie)opstelling geschikt?

Patronen blijven zich maar herhalen. Ondanks het innerlijk werk wat je al hebt gedaan, blijf je tegen dezelfde situaties, relaties (persoonlijk óf zakelijk) of gevoelens aanlopen. Soms lijk je er even vanaf te zijn, het komt toch weer terug.


Het ondernemen/het leven voelt stroperig en moeizaam. Je hebt het gevoel dat je hard moet werken, aan het ploeteren bent en veel aan het forceren. Meestal zonder de resultaten waar je op hoopt.


Je houdt jezelf in. Je spreekt niet volluit je waarheid, doet niet wat je werkelijk voelt dat je mag doen of je probeert je aan te passen aan de ander.


Je hebt het idee dat er veel meer mogelijk is voor je, maar het lukt je maar niet dit ook in de realiteit te manifesteren.


Je relaties lijken steeds maar weer te mislukken, je komt bijvoorbeeld telkens dezelfde ‘foute’ partners tegen of beland bijvoorbeeld in een verlatingsangst/bindingsangst dynamiek.


Je hebt last van gevoelens waarvan je niet kunt plaatsen waar ze vandaan komen, maar ze beperken je telkens opnieuw in het ten volste kunnen genieten van het leven. 


Ook bij allerlei andere mentale/fysieke aandoeningen, zoals depressie, burn out, suïcidale gedachten/neigingen, verslavingen, eetstoornissen of fysieke aandoeningen zoals bijvoorbeeld migraine. 


In vrijwel alle situaties waar je nu tegenaan loopt is een (familie)opstelling zeer behulpzaam. Ook met issues die ogenschijnlijk niet gerelateerd zijn aan je familiesysteem.

”Deze dag heeft mij diep bewogen en geraakt. Wat een liefde was er voelbaar, vanaf het eerste moment. Ik heb deze dag als zeer waardevol ervaren en zo enorm bijzonder hoe je in een groep zo de diepte in kunt gaan samen. Ik heb mij geen moment onveilig gevoeld en ben overspoelt door liefde en dankbaarheid.

 

 

Er is een diepe rust en zachtheid in mij ontstaan, zelfs mijn omgeving geeft mij dat terug. Ik voel mij letterlijk lichter en meer vrij. Dankjewel lieve Madelon en Goran voor deze intens mooie en bijzondere dag”

 

– Ingrid Dankers

Waarom opstellingen wél echt veranderingen teweeg brengen

Een (familie)opstelling laat glashelder zien waar de angel zit van datgene waar je nu tegenaan loopt. De bron wordt zichtbaar.

Waar je met andere therapievormen vaak meer aan de uiterlijke verschijningen van de bron werkt (dus met de symptomen als het ware), werk je met opstellingen op de diepste laag, ook wel de zielslaag of onderstroom genoemd.

Hoe het werkt, weet eigenlijk niemand. Dat het werkt heeft zich in de praktijk veelvuldig bewezen. De uitwerking wordt veelal beschreven als magisch.

Meer weten over de werking van het familiesysteem? Luister dan deze podcast

Dit hebben vorige deelnemers te zeggen:

Lianne MeesenLianne Meesen
07:29 31 Mar 22
Bij Madelon mijn eerste ervaring opgedaan met een Familie opstellingen dag. Wat een hele bijzondere ervaring was, ik vond het best wel intens maar tegelijk ook heel mooi. Madelon zet echt een hele fijne en veilige ruimte neer waarin ik mij gedragen heb gevoeld.
Serena Mora-VillefortSerena Mora-Villefort
18:20 06 Feb 22
Bij Madelon voelde ik mij vanaf het begin op mijn gemak. Na 2 masterclasses en 1 inzichtsessie was ik ervan overtuigd dat een familieopstelling was wat ik nodig had voor mijn innerlijke groei (eigenlijk, achteraf gezien, wist ik dit intuïtief al).Met gezonde spanning ging ik erheen, maar door haar fijne uitleg én begeleiding was alle spanning gauw geweken; en wauw wat een ervaring, wat een inzichten! Precies wat ik nodig had, op dat moment. Innerlijk is er zoveel gaan bewegen, dat het effect elke dag voelbaar is.Madelon, ik ben jou elke dag dankbaar hiervoor.Ik gun dit een ieder❤️
Roxanne DixonRoxanne Dixon
19:27 18 Jan 22
Wauw .. niet alleen heeft mijn eigen opstelling mij zoveel inzichten gegeven, maar ook alle opstellingen van de anderen hebben iets voor mij betekent. Er kwam precies naar boven waar ik mij voor had aangemeld. Madelon voelt goed aan wat er nodig is om net dat onderliggende aan te raken, maar ook wanneer je redeneert vanuit je hoofd. Doordat je ook graag van dienst wil zijn in andermans opstelling probeer je heel erg in connectie te blijven met je eigen gevoel en dat is best lastig als je een sterk analyserend brein hebt 😅 maar een des te goede les 🙏🏻
Annelies KaanAnnelies Kaan
16:14 17 Jan 22
Wat een bijzondere, waardevolle ervaring was de familieopstellingendag van Madelon! Als iemand die zichzelf vaak bestempelt als 'wandelend hoofd' was ik vooraf enigszins gespannen: zou ik de energie wel voelen? Zou ik wel weten waar ik moest gaan staan? Zou het wel iets met me doen?Kwam allemaal goed ;-). Zo bijzonder om te zien hoe situaties zich ontvouwen, hoe inzichten ontstaan bij alle deelnemers, en vooral heel bijzonder om te zien hoe Madelon dit proces begeleidt. Ik heb een hoop inzichten opgedaan in ieder geval!Wat ook wel echt een hele grote meerwaarde is als je een familieopstellingendag bij Madelon doet, is de energyhealing na afloop van de opstellingen. Haar man Goran doet een healing d.m.v. klankschalen (héérlijk, superontspannend en fijn), terwijl Madelon tussen de deelnemers doorloopt en energetische healings op persoonlijk niveau doet. Geen idee wat er allemaal precies gebeurde, maar ik kwam heel ontspannen en verkwikt ervandaan.Absolute aanrader voor iedereen die zichzelf op een of andere manier te klein houdt, niet op waarde schat of andere blokkades ervaart. En voor iedereen die graag aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling werkt. Want dat dit iets met je doet waar je veel aan hebt, dát is me heel erg duidelijk geworden!Dank je wel, Madelon en Goran!
Nikki RasingNikki Rasing
14:43 17 Jan 22
Het gevoel dat ik steeds aan het ploeteren was. Ik wilde zo graag vanuit flow mijn bedrijf runnen. Maar dat lukte me niet. Met die vraag ging ik de opstelling in. Tijdens de opstelling bleek ik nog loyaal aan mijn moeder. Op zielsniveau beseffen dat dit niet hoeft, dat was fijn en verdrietig tegelijkertijd. Madelon gaf aan dat dit ik dit verdriet mocht toelaten, zonder het te willen begrijpen. Blijkbaar moest er iets gevoeld worden.Een dag later was ik bij een holistische fysio voor mijn rug. Opnieuw kon ik daar het verdriet toe laten, waardoor mijn rugprobleem voor een groot gedeelte al verdween! Vond dat bijzonder.De opstelling heeft veel los gemaakt! Elke keer als ik de tranen weer voel. Laat ik ze toe. En grappig genoeg lijkt hierdoor ook de stroming en de flow op gang te komen. Ideeën voor mijn bedrijf. Hoe ik het wil inrichten. Het vertrouwen dat de prijs gewoon omhoog mag. Zonder geforceerde gedoe. Het kwam gewoon naar me toe.Tijdens de opstelling hoor je ook andere en ben jezelf ook figurant. Wat ook altijd iets in beweging zet. Madelon legt alles heel duidelijk uit wat er gebeurd. Ze voelt wat de groep nodig heeft. In ons geval was dat onszelf lekker warm dansen. Geen idee of dat altijd zo is. Maar voor mij heel waardevol om oordeelloos te bewegen terwijl de tranen van verdriet en dankbaarheid over mijn wangen stroomde.Het klinkt misschien heel vaag en zweverig. Maar dat is het juist niet. Opstellingen maken zo zichtbaar wat er eigenlijk onzichtbaar is. Waardoor je het aan kan kijken. Dat is helend en geeft inzicht.Ik ben nu al minder aan het ploeteren. En het is pas 1 dag na de sessie!Dankjewel Madelon
js_loader

Hoe ziet deze magische dag eruit?

1. Kom binnen en pak een kop thee

Verwacht een warm onthaal met wat lekkers en een kop thee of koffie. Klets wat met andere deelnemers of zoek stilletjes een plekje. Alles mag, niets hoeft.

2. Adem in, adem uit

We starten altijd met een openingsceremonie en een meditatie, zodat jij volledig kunt landen in jezelf en het hier en nu. 

3. De opstellingen

Wanneer jij je geroepen voelt, mag je een vraag inbrengen. Ook als toeschouwer of representant zul je merken dat je ten diepste bewogen wordt door de opstellingen ‘van anderen’. Ik zeg dan ook vaak: eigenlijk krijg je altijd meer dan één opstelling. Heb je hier vragen over? Check vooral even de FAQ onderaan deze pagina.

4. Integratie & Lichaamswerk

Na de opstelling kun je behoorlijk geschud zijn. We sluiten de dag dan ook altijd af met een lichaamsgerichte oefening, zodat jij alles wat je hebt ervaren die dag een plek kunt geven en heerlijk licht & fris weer naar huis gaat. 

5. Afsluiting

Met een korte ceremonie sluiten we de dag gezamelijk af en ga je (met een stuk minder bagage) weer naar huis.

systemisch businesscoach en familieopstellingen

Doen door niet te doen

Deze dag wordt begeleid door Madelon. Met ondertussen meer dan 4 jaar ervaren in het begeleiden van (familie)opstellingen zorgt ze voor een veilige bedding gedurende jouw proces.

 

Ze is opgeleid tot (familie)opsteller en systemisch coach bij meerdere instanties, maar voornamelijk laat zij zich inspireren door Elmer Hendrix van het Instituut voor Systemisch Werk (o.a. bekend van een podcast bij Giel Beelen en heeft o.a. bestseller auteur Els van Steijn opgeleid).

 

Zo heeft ze bij Elmer de opleiding organisatieopstellingen gevolgd, meerdere keren de verdiepende Train de Trainers – De Tao als Leidraad en talloze opstellingsdagen bijgewoond. 

 

Continu zelfonderzoek doen, haar eigen proces aangaan en haar competenties als opsteller verbeteren zijn drie belangrijke speerpunten in haar leven.

 

Haar manier van werken kenmerkt zich door doen door niet te doen. Door het veld te laten spreken en simpelweg te volgen wat zich aandient, ontstaan de mooiste en meest rauwe helende bewegingen.

 

>> Leer Madelon hier nog beter kennen

Wat levert een opstelling je nou eigenlijk op?

Wat levert een opstelling je nou eigenlijk op?

Het is geheel afhankelijk van het punt waarop je nu staat in jouw proces en ook elke opstelling is weer compleet anders. Je krijgt exact wat je nu nodig hebt, zaadjes die tijdens de opstelling worden gepland kunnen maanden (soms zelfs jaren) later nog tot bloei komen. 

 

Dit zijn resultaten die deelnemers o.a. hebben bereikt:

Uiteraard is dit een proces. Een opstelling kan je hier een stap in op weg helpen en diepe doorbraken faciliteren.

 

Wil je er direct volledig voor gaan? Dan nodig ik je graag uit voor het Unleash Your Fire traject, waarin we zowel 1:1 als groepswerk combineren.

Praktische informatie + aanmelden

 • Echt tijd voor jezelf. We werken van 10:00 tot uiterlijk 17:30. Wil je daarna nog even (in stilte) blijven nagenieten met een kop thee, dan mag dat altijd. 

 • In een kleine groep gelijkgestemden. We werken met een maximaal aantal deelnemers van 10. Zo is meer dan genoeg aandacht voor je persoonlijke proces.

 • Geheel verzorgd. Inclusief thee, koffie, lekkers en vegetarische lunch

 • Je mag altijd een vraag in te brengen. Niets hoeft en alles mag. Je mag zelfs op de dag zelf nog beslissen of je wel of geen vraag in wiltbrengen voor jezelf. 

 • Eigen locatie. De dag vindt plaats in onze eigen locatie in Nijmegen, waar we ongestoord kunnen werken (details na aanmelding, iedereen welkom)

 • Kosten zijn volledig zakelijk aftrekbaar

Investering: €247 excl. BTW

Reserveer hieronder je plek voor de door jouw gewenste datum:

 • Familieopstellingendag 27 mei

  Groepssessie 27 mei – Thema Vertrouwen

   247,00
  Toevoegen aan winkelwagen
 • familieopstellingendag 22 juni woensdag

  Groepssessie 22 juni

   247,00
  Toevoegen aan winkelwagen
 • Familieopstellingen 15 juli

  Groepssessie 15 juli

   247,00
  Toevoegen aan winkelwagen
 • Familieopstellingendag 27 mei

  Groepssessie 27 mei – Thema Vertrouwen

   247,00
  Toevoegen aan winkelwagen
 • familieopstellingendag 22 juni woensdag

  Groepssessie 22 juni

   247,00
  Toevoegen aan winkelwagen
 • Familieopstellingen 15 juli

  Groepssessie 15 juli

   247,00
  Toevoegen aan winkelwagen

FAQ

Absoluut. Iedereen is welkom. Houd er wel rekening mee dat de genoemde bedragen exclusief BTW zijn. Check vooral even bij je werkgever of er een budget voor persoonlijke ontwikkeling beschikbaar is.

Ja. Ook zonder concrete vraag kunnen we opstellen, zolang er maar iets ‘leeft’ waar je naar zou willen kijken. Dit kan ook simpelweg een gevoel zijn. Het veld laat altijd datgene zien waar je op dit moment naar mag kijken.

 

Soms blijkt ook dat je vraag gedurende dag alsnog meer concreet wordt.

 

Soms blijkt dat er in jou al zoveel in beweging is gezet door de groepsprocessen van die dag, dat het inbrengen van een vraag niet eens meer nodig is. Ook dat is oké.

Ja. Uit ervaring blijk bovendien dat je in een opstelling vaak veel meer kun voelen dan dat je nu denkt.

 

Soms blijkt dat de representant op jouw positie wel bij de diepere laag kan komen, dan kunnen we met deze representant verder werken (ook dat werkt gewoon door in jouw systeem).

Nee. Een familieopstelling doe je voor jezelf. De andere aanwezige zullen representant staan voor jouw familieleden. Uiteraard staat het je helemaal vrij om samen met een familielid te komen, als dit fijn voelt voor jullie beide.

Ja, we werken namelijk op zielsniveau. Jij bent middels je ziel onlosmakelijk verbonden met jouw familiesysteem (van herkomst) en het ‘veld’ zal altijd datgene laten zien wat voor jou relevant is op dit moment. Ook als je jouw familie nooit gekend hebt of daar nu geen contact meer mee hebt. Je ziel begrijpt wat er gebeurt. 

Ik begrijp je helemaal, dit heb ik ook lang gevoeld. We werken met een kleine groep en ik zorg altijd eerst voor een veilige en warme bedding voordat we starten (dit krijg ik ook vaak terug van deelnemers). Alles mag er helemaal zijn.

 

Je zult merken dat juist de groep je enorm kan ondersteunen in je proces, zelfs als je niet zo veel deelt. Ook de ervaringen en opstellingen van anderen kunnen je veel inzicht geven in jezelf, maar ook laten inzien dat je er niet alleen voor staat.

 

Ondanks dat je zelf je proces aangaat, hoef je het niet alleen te doen. Dat geeft kracht, vertrouwen en energie. Ik krijg aan het einde van een dag vaak terug van mijn klanten hoe liefdevol en fijn het is om dit samen met andere vrouwen te mogen doen.

 

Die ervaring gun ik jou ook.

 

En ten slotte: alles mag, niets hoeft.

Jouw onderbewuste en het veld zijn ontzettend intelligent. Dat wil zeggen: je krijgt precies datgene te zien (en voelen) waar je nu aan toe bent. Je krijgt nooit meer dan je kunt dragen (of minder). 

 

Het is één van de meest veilige transformatie tools waar ik persoonlijk ooit mee heb gewerkt. In alle jaren dat ik nu opstellingen begeleid (in groepsverband of 1:1) is er nog nooit een incident geweest waarbij iemand het niet kon dragen of niet uit de emotie kon stappen.

In een opstelling werken we met representanten. Dat wil zeggen dat andere deelnemers op de positie van de vraaginbrenger, vader, moeder, etc komen te staan. Ook jij kan hier dus voor gevraagd worden. 

 

Dit is absoluut géén dramatherapie of toneelstukje, jij wordt als representant bewogen door een ziels-aspect van diegene waar jij representant voor staat.

 

Meestal blijkt dat je gevraagd wordt voor een rol die ook iets zegt over jou. Thema’s waar jij tegenaan loopt in het leven worden daarmee aangeraakt. Ook jij kan dus diep bewogen worden in een rol als representant.

 

Overigens staat het je altijd vrij om nee te zeggen wanneer je voor een positie wordt uitgenodigd.

Je wordt altijd als representant uitgekozen om een reden. Daar heb ik volle vertrouwen in. Zelfs als je voor je gevoel compleet in je hoofd zit en er geen bal van snapt, zul je merken dat je toch op exact de juiste plek komt te staan. 

 

Bovendien, ik voel altijd met je mee. Klopt iets dus echt totaal niet, dan zal ik dat altijd aangeven. 

Als representant ervaar je enkel een stukje bewustzijn van de rol die je representeert. Het stroomt als het ware door je heen. Door uit de rol te stappen laat je dit direct weer los. 

 

Mocht je nog wat naweeën van emotie ervaren, dan betekent dit vaak dat ook een stukje van je eigen proces is geraakt. Door dat er volledig te laten zijn ebt dat vanzelf weg.