Unleash your Fire

Ga je eigen innerlijke proces aan, en merk hoe alles magisch op z’n plek valt. Of dat nu in je business is óf het leven.

Unleash your fire

Ga je eigen innerlijke proces aan, en merk hoe alles magisch op z’n plek valt. Of dat nu in je business is óf het leven.

“De samenwerking met Madelon heeft mij gebracht dat ik mij vrijer voel in mijn werk, in mijn coaching en in mijn hele leven eigenlijk.

 

Het heeft mij meer fun, meer flow en ja.. ook meer geld gebracht. Precies de groei die ik zo graag wilde.”


Anne de Meulmeester – Mindful Health

Hier ben je nu wel klaar mee:

De geremdheid die je voelt. Hoewel het lastig is om de vinger op de zere plek te leggen, voel je gewoon aan alles dat je jezelf inhoudt. Dat je jezelf kleiner maakt dan je bent.

Hard werken of constant maar ‘aan’ staan. Je kunt maar moeilijk rust nemen. Je bent toch ergens altijd met je bedrijf bezig. Zijn het geen nieuwe ideeën dan zijn het wel de twijfels/zorgen die je bezighouden.

De onzekerheid over je omzet. Je wilt gewoon doen waar je blij van wordt en daar lekker geld mee verdienen.

Twijfel en stressen. Of je deze maand wel genoeg geld of klanten binnen gaat halen. Of over drie maanden. Of je wel goed genoeg bent. Of je wel het juiste doet. Welke richting je op moet. [Vul jouw stressfactor in].

Met acties ‘zoals ze horen’. Je twijfelt of de acties die je doet wel echt goed voelen en bij je passen. Maar tegelijk zou je ook niet weten wat je dan anders zou moeten doen.

De highs & f*cking lows. Het ene moment lijkt het alsof je de wereld aan kunt, terwijl je de volgende dag het idee hebt dat je de handdoek in de ring wilt gooien.

Op privé-gebied spelen er dingen. Waardoor je niet vol in het leven kunt staan. Bijvoorbeeld op relatievlak of met kinderen. Wat uiteraard ook weer effect heeft op je bedrijf.

Van alles heb je al gedaan: van businesscoaches tot strategiesessies, van psychologen tot healings.

 

Wat je ook hebt geprobeerd, het lijkt maar niet die doorbraak te geven waar je zo op hoopt. Anders was je hier nu niet.

 

Eerlijk is eerlijk, je voelt je kort helemaal high vibe om vervolgens na een tijdje weer in hetzelfde patroon te belanden.

 

Kak. Weer niets verandert.

Als je werkelijk iets wilt veranderen in je leven, dan zul jij je 💩 op moeten ruimen. Daar is geen quick-fix voor.

Je kunt duizenden euro’s investeren in coaching, mindset, marketing en strategie, zonder het resultaat waar je naar verlangt. Dat is ontzettend frustrerend, ik weet het.

 

Maar waarom is dat? Waarom lijkt het jou niet te lukken en de rest wel? Waarschijnlijk ben je niet naar de bron gegaan van datgene wat je werkelijk blokkeert. Die diepste – vaak meest onbewuste – (kinds)pijnen zitten er nog.

 

Het wordt dus tijd dat je de angel eruit gaat trekken en terugkeert naar je ware essentie, zodat je vanuit daar je leven (en bedrijf) in kunt richten volledig op jou manier.

 

Want dan – en alleen dan – kan er werkelijk magie ontstaan.

 

Ik wil magie, plan een intake

review deisy amelsbeek
5 sterren beoordeling

De opstelling was super magisch.

 

Ik heb dingen los kunnen laten waardoor ik nóg meer in mijn kracht ben gaan staan. Met nog meer zelfvertrouwen, nog meer zelfverzekerder. Ondanks dat ik dat al was, is dit echt de volgende stap geweest.

 

Wat Madelon uniek maakt is niet alleen dat ze weet wat ze doet, maar doorleeft het ook in zichzelf waardoor het geen moment voelt alsof ze een oordeel ergens over heeft.

 

Als je twijfelt? Niet doen, het zal zeker een mooie keuze voor je zijn.

 

– Deisy Amelsbeek – Businesscoach

5 sterren beoordeling

“Doordat in het traject zo veel focus ligt op innerlijk werk heb ik stappen kunnen maken in mijn praktijk die ik anders niet had kunnen maken. 

 

Ik ben dichter gekomen bij wie ik ben, wat ik wil en waar ik mezelf onbewust nog in tegenhield. En dat maakt het traject enorm waardevol”

 

Charlotte Jantine – (Familie)opstellingen & massagetherapie

Shit ja, want dit is wat je eigenlijk wilt:

Vol vertrouwen ondernemen & coachen. Klinkt een beetje cliché, maar dit is het wel. Stoppen met twijfelen aan jezelf en stappen zetten, omdat het helemaal klopt met wie je bent en wat jij neer wilt zetten.

Volledig JA zeggen tegen het leven. En al het moois wat het je te bieden heeft. Je wilt meestromen met wat het leven aanbiedt, in plaats van de boel maar proberen te controleren en forceren.


Een magneet worden voor je ideale klant. Niet omdat je ze binnentrekt met een on-eigen marketingtrucje, maar omdat je 100% jezelf bent en jezelf zichtbaar maakt. Op jou manier.


Rust in je kop, contact met je lijf. Je wilt niet meer in je hoofd leven, je bent er ondertussen wel achter dat daar de antwoorden niet zitten. Je wilt af van die ego-stemmetjes die je onzeker maken en in je lijf (de plek van je intuïtie) aanwezig zijn. En vanuit daar je innerlijke leiding volgen.


Een duidelijke richting. Jij weet als geen ander wat goed is voor jou. Je neemt beslissingen als een boss, helemaal kloppend voor jou en jouw unieke pad.


Opvallen binnen je vakgebied. Geen dertien in een dozijn zijn maar opvallen binnen de meute. En de moed hebben om je eigen grootsheid te omarmen en jezelf stevig neer te zetten.

systemisch businesscoach en familieopstellingen
systemisch businesscoach en familieopstellingen

Wat gaan we doen?

Samen gaan we werken aan de fundering van alles.

Namelijk jij.

Jouw bedrijf, je relaties, je leven nu is enkel en alleen maar een spiegel. Een spiegel van hoe het bij jou van binnen ervoor staat.

Je gaat op diep zielsniveau transities maken. Blokkades uit je familiesysteem opruimen zodat je de weg letterlijk en figuurlijk vrij maakt voor groei. 


Jezelf innerlijk bevrijdt om datgene ook ten diepste toe te laten waar je het allemaal voor doet:

Voldoening. Plezier. Vrijheid. Succes. Liefde.


We gaan voor die volle JA tegen het leven.

Wat levert deze reis je dan dan op?

Grote beloftes en loze praatjes houd ik niet zo van. De realiteit is, is dat hier geen eenduidig antwoord op te geven is. Jouw proces valt namelijk niet te forceren of van te voren vast te stellen (psst… don’t believe anyone who tries to tell you otherwise). 


Wél kan ik natuurlijk met je delen wat vrijwel al mijn klanten hebben gerealiseerd na een samenwerking met mij, en waarvan ik absoluut geloof dat het mogelijk is voor je.

Wat levert het je aan het einde van dit avontuur dan op?

Grote beloftes en loze praatjes houd ik niet zo van. De realiteit is, is dat hier geen eenduidig antwoord op te geven is. Jouw proces valt namelijk niet te forceren of van te voren vast te stellen (psst… don’t believe anyone who tries to tell you otherwise). 


Wél kan ik natuurlijk met je delen wat vrijwel al mijn klanten hebben gerealiseerd na een samenwerking met mij, en waarvan ik absoluut geloof dat het mogelijk is voor je.

Desiree de JongDesiree de Jong
14:38 18 Aug 22
Madelon is absoluut aan te raden; haar aanpak is helder en recht door zee zonder opsmuk en zo effectief. Daarnaast is het gewoon een mooi mens die in het samenwerken naast kennis en inzicht wijsheid en speelsheid brengt. Ik hou ervan!
Pien CentenPien Centen
14:58 17 Aug 22
Als je de moed vindt echt dieper te kijken en voelen moet je bij Madelon zijn. Dit betekent niet dat het altijd ‘gezellig’ is maar wel dat hetgeen aangeraakt mag worden zal gebeuren! Voor mij de weg om mezelf te bevrijden van innerlijke sh*t.
Marlon DijkhuizenMarlon Dijkhuizen
10:07 05 Aug 22
Madelon blijft bij de kern, iets wat ik nog niet vaak heb gezien bij andere therapeuten of opstellers. Ze focust op eigen verantwoordelijkheid, eigen kracht. Erg verhelderend. Het woord empowerment komt bij me op.
Marye RietmanMarye Rietman
15:26 27 Jul 22
De familieopstelling van Madelon was een bijzondere ervaring! Madelon begeleidt de opstelling vanuit een veilige bedding naar waar de kern van het ‘probleem’ zit. Ik was al fan van familieopstellingen, maar Madelon zet het zo uniek en op eigen wijze neer. Ik zou haar zeker aanraden als je merkt dat je vastloopt en de kracht van een familieopstelling wilt ervaren!
Maureen Van der MeerMaureen Van der Meer
15:49 14 Jul 22
Ik heb een paar weken geleden een online opstelling gedaan met Madelon. Ze begeleidt je op een hele fijne manier en zorgt daarmee voor een veilige basis om het proces aan te gaan. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik ga in de toekomst zeker nog eens een opstelling bij haar volgen. Aanrader!
Merel van RodijnenMerel van Rodijnen
17:40 06 Jul 22
Een hele mooie online familieopstelling bij Madelon gehad en eerder ook bij een groepsdag en in een 1-1 traject bij haar geweest. Madelon weet goed tot de kern te komen, voelt aan en is altijd direct en eerlijk. In de opstelling voelde ik me veilig en heeft ze me fijn begeleid. Dank je wel voor deze ervaring ❤️
Namfon Dil - CoachingNamfon Dil - Coaching
15:32 26 Jun 22
Ik ben meerdere keren bij Madelon geweest als representant tijdens haar traject. En heb zelfs een keer een vraag mogen inbrengen tijdens 1 van de dagen. Madelon bezig zien en de magie van familieopstellingen ervaren was magisch.Dat zij de Train de Trainer lanceerde dacht ik direct, uhm, dit zou best weleens interessant kunnen zijn. En een mooie praktische aanvulling op het 1 op 1 systemisch coachen wat ik al deed. De 6-daagse training is nu ten einde en ik snak naar meer. Ik ben nog lang niet op het niveau van Madelon maar ben zo blij dat ik familieopstellingen aan mijn toolbox mag toevoegen. Het is puur, rauw en echt. Niet te faken en daarom zo prachtig.Madelon is een prachtmens, een autoriteit en iemand die heel goed belichaamt wat ze teacht. Als er ooit een vervolg training komt, of ik zelf weer innerlijk werk wil doen, dan weet ik waar ik heen ga.
Ellen Kok-SchutEllen Kok-Schut
21:00 24 Jun 22
Bij Madelon heb ik naast een Familieopstelling ook de train de trainer Familieopstellingen gevolgd. Zowel als begeleider als trainer zorgt Madelon voor een veilige setting waarin je in staat wordt gesteld om in je lijf te zakken en te vertrouwen op het proces. Naast dat ik ontzettend veel van haar geleerd heb, is ze een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze heeft mij niet alleen geholpen op mijn innerlijk proces maar mij ook fan gemaakt van deze zuivere manier van werken. Madelon bedankt!
Ineke van HuukslootIneke van Huuksloot
11:28 19 May 22
Madelon en Goran begeleiden een prachtige, helende, diepgaande ervaring. In een liefdevolle, veilige omgeving is dit een absolute aanrader voor ondernemers die toe zijn aan een doorbraak. Ik had al veel aan mezelf gewerkt maar dit was ook weer een enorm waardevolle ervaring. Dank jullie wel Madelon en Goran!
Zjoske KantersZjoske Kanters
09:13 09 May 22
Ik heb een heel fijn traject bij Madelon gevolgd, keek er altijd naar uit om hier naartoe te gaan. Ook al was het confronterend, er werden altijd precies de dingen gezegd en laten zien die zich toen mochten tonen. Alsof ze overal zo doorheen prikte en dat was ook iedere keer precies wat ik nodig had. Vooral één opstelling heeft me erg geraakt. Die zal ik nooit meer vergeten.Ik vind Madelon echt mega kundig, ze kan haarfijn aanvoelen wat nodig is en ook de opstellingsdagen zijn echt prachtig. Vooral in samenwerking met Goran.Omdat ik ook voor mezelf werk als systemisch coach heb ik van haar ook weer veel kunnen leren. Fijn dat ze me daarin ook mee wilde nemen. Vandaar dat ik ook besloten heb om bij haar haar training te gaan volgen.
Maai vanSMaai vanS
12:48 07 May 22
Bijna een jaar geleden alweer nam ik de beslissing om voor Madelon als coach te kiezen. Om mijn eigen coachpraktijk vanaf het begin af aan goed neer te zetten, maar vooral was mijn wens ook om mij te begeleiden bij mijn eigen hindernissen. Gek genoeg keek ik er elke keer naar uit om samen met haar richting de pijn te bewegen. Emoties en gevoelens uiten vind ik echt niet makkelijk, maar Madelon begeleidt je zo rustig en vol vertrouwen, dat ik die ruimte durfde te en kon pakken. Alsof ik daarna steeds een stukje lichter de deur uit kon lopen. Inmiddels voel ik me echt zo veel sterker en rustiger in mijn hoofd (waar ik nooit verwacht had dat dat had gekund als wandelend hoofd wat altijd aan stond), sta ik steviger achter mezelf waardoor ik meer overtuigd ben van mijn eigen waarde en zelf keuzes kan (en durf te) maken en kan ik meer ruimte innemen. Nu pas kan ik zien hoe klein, onbelangrijk en onzichtbaar ik mezelf maakte. Mijn traject met Madelon heeft echt enorm veel in beweging gezet. Lieve Madelon, ik heb zo getwijfeld of ik zou instappen, ik had nooit eerder een voor mij zo'n groot bedrag in mezelf geïnvesteerd, doodeng, vond de afstand een ding en de tijd die ik van mijn gezin zou gaan nemen. Het is oprecht de beste keus die ik had kunnen maken! Ik ben je dankbaar voor heel veel!!!
Sam RijsdijkSam Rijsdijk
07:22 26 Apr 22
In juli 2021 heb ik mijn eerste één op één opstelling bij Madelon gehad en dat was door mijn zeer positieve ervaring de eerste van velen. Ik heb meerdere één op één opstellingen en groepsopstellingen gevolgd bij Madelon en ik vind het fantastisch! Het effect van de opstellingen is zo magisch, daar kunnen jaren van therapie niet tegenop. Madelon's aanpak sluit ontzettend bij me aan, ze gaat heel geduldig en liefdevol te werk maar durft je wel te confronteren met de schaduwkanten. Ik raad Madelon absoluut aan als coach en ben haar zelf ontzettend dankbaar voor de liefdevolle begeleiding en alle waardevolle inzichten die ze mij heeft gegeven. De opstellingen hebben oprecht mijn leven in positieve zin veranderd en ik raad iedereen het aan.
Lianne MeesenLianne Meesen
07:29 31 Mar 22
Bij Madelon mijn eerste ervaring opgedaan met een Familie opstellingen dag. Wat een hele bijzondere ervaring was, ik vond het best wel intens maar tegelijk ook heel mooi. Madelon zet echt een hele fijne en veilige ruimte neer waarin ik mij gedragen heb gevoeld.
Bernice BodifyBernice Bodify
07:34 12 Feb 22
Ik heb bij Madelon een losse familie opstelling gedaan, vond dit super spannend omdat je niet weet wat je te wachten staat. Madelon is echt een lieverd, is duidelijk en to the point.De familie opstelling heeft mij echt wel een beetje overdonderd, omdat er meer los kwam dan ik had verwacht. Madelon heeft mij hier perfect in begeleidt en ben haar hier dankbaar voor! Twijfel je nog? Niet doen gewoon gaan, Madelon is degene die je zoekt!
Serena Mora-VillefortSerena Mora-Villefort
18:20 06 Feb 22
Bij Madelon voelde ik mij vanaf het begin op mijn gemak. Na 2 masterclasses en 1 inzichtsessie was ik ervan overtuigd dat een familieopstelling was wat ik nodig had voor mijn innerlijke groei (eigenlijk, achteraf gezien, wist ik dit intuïtief al).Met gezonde spanning ging ik erheen, maar door haar fijne uitleg én begeleiding was alle spanning gauw geweken; en wauw wat een ervaring, wat een inzichten! Precies wat ik nodig had, op dat moment. Innerlijk is er zoveel gaan bewegen, dat het effect elke dag voelbaar is.Madelon, ik ben jou elke dag dankbaar hiervoor.Ik gun dit een ieder❤️
Roxanne DixonRoxanne Dixon
19:27 18 Jan 22
Wauw .. niet alleen heeft mijn eigen opstelling mij zoveel inzichten gegeven, maar ook alle opstellingen van de anderen hebben iets voor mij betekent. Er kwam precies naar boven waar ik mij voor had aangemeld. Madelon voelt goed aan wat er nodig is om net dat onderliggende aan te raken, maar ook wanneer je redeneert vanuit je hoofd. Doordat je ook graag van dienst wil zijn in andermans opstelling probeer je heel erg in connectie te blijven met je eigen gevoel en dat is best lastig als je een sterk analyserend brein hebt 😅 maar een des te goede les 🙏🏻
Annelies KaanAnnelies Kaan
16:14 17 Jan 22
Wat een bijzondere, waardevolle ervaring was de familieopstellingendag van Madelon! Als iemand die zichzelf vaak bestempelt als 'wandelend hoofd' was ik vooraf enigszins gespannen: zou ik de energie wel voelen? Zou ik wel weten waar ik moest gaan staan? Zou het wel iets met me doen?Kwam allemaal goed ;-). Zo bijzonder om te zien hoe situaties zich ontvouwen, hoe inzichten ontstaan bij alle deelnemers, en vooral heel bijzonder om te zien hoe Madelon dit proces begeleidt. Ik heb een hoop inzichten opgedaan in ieder geval!Wat ook wel echt een hele grote meerwaarde is als je een familieopstellingendag bij Madelon doet, is de energyhealing na afloop van de opstellingen. Haar man Goran doet een healing d.m.v. klankschalen (héérlijk, superontspannend en fijn), terwijl Madelon tussen de deelnemers doorloopt en energetische healings op persoonlijk niveau doet. Geen idee wat er allemaal precies gebeurde, maar ik kwam heel ontspannen en verkwikt ervandaan.Absolute aanrader voor iedereen die zichzelf op een of andere manier te klein houdt, niet op waarde schat of andere blokkades ervaart. En voor iedereen die graag aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling werkt. Want dat dit iets met je doet waar je veel aan hebt, dát is me heel erg duidelijk geworden!Dank je wel, Madelon en Goran!
Nikki RasingNikki Rasing
14:43 17 Jan 22
Het gevoel dat ik steeds aan het ploeteren was. Ik wilde zo graag vanuit flow mijn bedrijf runnen. Maar dat lukte me niet. Met die vraag ging ik de opstelling in. Tijdens de opstelling bleek ik nog loyaal aan mijn moeder. Op zielsniveau beseffen dat dit niet hoeft, dat was fijn en verdrietig tegelijkertijd. Madelon gaf aan dat dit ik dit verdriet mocht toelaten, zonder het te willen begrijpen. Blijkbaar moest er iets gevoeld worden.Een dag later was ik bij een holistische fysio voor mijn rug. Opnieuw kon ik daar het verdriet toe laten, waardoor mijn rugprobleem voor een groot gedeelte al verdween! Vond dat bijzonder.De opstelling heeft veel los gemaakt! Elke keer als ik de tranen weer voel. Laat ik ze toe. En grappig genoeg lijkt hierdoor ook de stroming en de flow op gang te komen. Ideeën voor mijn bedrijf. Hoe ik het wil inrichten. Het vertrouwen dat de prijs gewoon omhoog mag. Zonder geforceerde gedoe. Het kwam gewoon naar me toe.Tijdens de opstelling hoor je ook andere en ben jezelf ook figurant. Wat ook altijd iets in beweging zet. Madelon legt alles heel duidelijk uit wat er gebeurd. Ze voelt wat de groep nodig heeft. In ons geval was dat onszelf lekker warm dansen. Geen idee of dat altijd zo is. Maar voor mij heel waardevol om oordeelloos te bewegen terwijl de tranen van verdriet en dankbaarheid over mijn wangen stroomde.Het klinkt misschien heel vaag en zweverig. Maar dat is het juist niet. Opstellingen maken zo zichtbaar wat er eigenlijk onzichtbaar is. Waardoor je het aan kan kijken. Dat is helend en geeft inzicht.Ik ben nu al minder aan het ploeteren. En het is pas 1 dag na de sessie!Dankjewel Madelon
js_loader

Unleash your fire

De praktische info.

Voor wie? Ondernemers die volledig tot bloei willen komen en het mooiste uit zichzelf en het leven willen halen.

Totale investering: €2.277 excl BTW

(Het is mogelijk om kosteloos in termijnen te betalen)

Totale investering: €2.277 excl BTW

(Het is mogelijk om kosteloos in termijnen te betalen)

*Mijn belofte aan jou: heb je er werkelijk niks uitgehaald? Dan gaan we door tot je wel tevreden bent. Lukt het dan nog steeds niet? Dan compenseer ik je met alle liefde. En geld natuurlijk 

Hell yes, I'm ready!

Selectie procedure: Plan hiernaast jouw intake gesprek in. Na aanmelding krijg je een korte vragenlijst om in te vullen (zo’n 5 minuten werk), zodat we het maximale uit ons gesprek kunnen halen. De intake verloopt via Zoom.


We nemen dan jou en je business onder de loep en gaan op zoek naar de huidige belemmeringen en je groeikansen. Als we allebei enthousiast zijn en wij zijn er van overtuigd dat dit traject jou verder gaat helpen, dan gaan samen aan de slag.