Groots worden door (jezelf) te zijn

Ruim je inner 💩 op, en merk hoe alles magisch op z’n plek valt en weer kan gaan stromen

Groots worden door (jezelf) te zijn​

Ruim je inner 💩 op, en merk hoe alles magisch op z’n plek valt en weer kan gaan stromen

“De samenwerking met Madelon heeft mij gebracht dat ik mij vrijer voel in mijn werk, in mijn coaching en in mijn hele leven eigenlijk.

 

Het heeft mij meer fun, meer flow en meer geld gebracht. Precies de groei die ik zo graag wilde.”


Anne de Meulmeester – Mindful Health

Hier ben je nu wel klaar mee:

Jezelf voorbijlopen. Met geforceerde acties, de ene lancering na de andere, weer een nieuwe strategie of doelgroep. En waarschijnlijk kost het je vooral een hoop tijd en energie, zonder dat het je oplevert wat je verlangt.

De onzekerheid over je omzet. Je wilt gewoon doen waar je blij van wordt en daar lekker geld mee verdienen.

Dingen doen in je business die niet eigen voelen. Maar tegelijk ook niet weten wat je dan anders zou moeten doen.

Investering na investering maken. En het levert je allemaal heus wel iets op, maar niet die groei waar je nu werkelijk op hoopte. Of die je misschien zelfs beloofd was.

Twijfel en stressen. Of je deze maand wel genoeg geld of klanten binnen gaat halen. Of over drie maanden. Of je wel goed genoeg bent. Of je wel het juiste doet. Welke richting je op moet. [Vul jouw stressfactor in].

De highs & f*cking lows. Het ene moment lijkt het alsof je de wereld aan kunt, terwijl je de volgende dag het idee hebt dat alles in elkaar klapt.

Overvloed. Meer klanten. Vrijheid. Geluk. Vanuit je divine feminine. Volledig in flow. In co-creation met de Wet van Aantrekking.

Genoeg (business)coaches die met deze termen smijten. De grootste beloftes maken. En je vervolgens een mindset-trucje aanleren. Of een brief laten schrijven naar jezelf. Als je geluk hebt krijg je een breathwork sessie. Of een soort opstelling.

Eerlijk is eerlijk, je voelt je kort helemaal high vibe om vervolgens na een tijdje weer in een diepe low te belanden.

Kak. Weer niets verandert.

Als je werkelijk iets wilt veranderen in je leven, dan zul jij je 💩 op moeten ruimen

Je kunt duizenden euro’s investeren in coaching, mindset, marketing en strategie, zonder het resultaat waar je naar verlangt. Vet frustrerend, ik weet het.

 

Maar waarom is dat? Omdat je niet naar de bron bent gegaan van datgene wat je werkelijk blokkeert. Je hebt om de diepste pijn heen gedanst.

 

Het wordt tijd dat je de angel eruit gaat trekken en op basis van wie je werkelijk bent je business gaat runnen. 

 

Want dan – en alleen dan – kan er werkelijk magie ontstaan.

 

Ik wil magie, plan een intake

“Doordat in het traject zo veel focus ligt op innerlijk werk heb ik stappen kunnen maken in mijn praktijk die ik anders niet had kunnen maken. 


Ik ben dichter gekomen bij wie ik ben, wat ik wil en waar ik mezelf onbewust nog in tegenhield. En dat maakt het traject enorm waardevol”


Charlotte Jantine – (Familie)opstellingen & massagetherapie

Shit ja, want dit is wat je eigenlijk wilt:

Vol vertrouwen ondernemen & coachen. Klinkt een beetje cliché, maar dit is het wel. Stoppen met twijfelen aan jezelf en stappen zetten, omdat het helemaal klopt met wie je bent en wat jij neer wilt zetten.

Volledig JA zeggen tegen het leven. En al het moois wat het je te bieden heeft. Je wilt meestromen met wat het leven aanbiedt, in plaats van de boel maar proberen te controleren en forceren.

Een magneet worden voor je ideale klant. Niet omdat je ze binnentrekt met een on-eigen marketingtrucje, maar omdat je 100% jezelf bent en jezelf zichtbaar maakt. Op jou manier.

Rust in je kop, contact met je lijf. Je wilt niet meer in je hoofd leven, je bent er ondertussen wel achter dat daar de antwoorden niet zitten. Je wilt af van die ego-stemmetjes die je onzeker maken en in je lijf (de plek van je intuïtie) aanwezig zijn. En vanuit daar je innerlijke leiding volgen.

Een duidelijke richting. Jij weet als geen ander wat goed is voor jou. Je neemt beslissingen als een boss, helemaal kloppend voor jou en jouw unieke pad.

De allerbeste coach zijn in je vakgebied. Geen dertien in een dozijn. Vanuit een zuivere innerlijke houding, los van ego je klanten begeleiden in hun reis naar zichzelf. Met échte transformaties. Dat is wat je wilt.
systemisch businesscoach en familieopstellingen
systemisch businesscoach en familieopstellingen

Wat gaan we doen?

Samen gaan we werken aan de fundering van je bedrijf.

Namelijk jij.

Jouw bedrijf is alleen maar een spiegel. Een spiegel van hoe het bij jou van binnen ervoor staat.

Je gaat op diep zielsniveau transities maken. Blokkades uit je systeem én je familiesysteem opruimen zodat je de weg letterlijk en figuurlijk vrij maakt voor groei.

Jezelf innerlijk bevrijdt om datgene ook ten diepste toe te laten waar je het allemaal voor doet:

Voldoening. Plezier. Vrijheid. Succes. Liefde.

We gaan voor die volle JA tegen het leven.

Wat levert deze reis je dan dan op?

Grote beloftes en loze praatjes houd ik niet zo van. De realiteit is, is dat hier geen eenduidig antwoord op te geven is. Jouw proces valt namelijk niet te forceren of van te voren vast te stellen (psst… don’t believe anyone who tries to tell you otherwise). 


Wél kan ik natuurlijk met je delen wat vrijwel al mijn klanten hebben gerealiseerd na een samenwerking met mij, en waarvan ik absoluut geloof dat het mogelijk is voor je.

Wat levert het je aan het einde van dit avontuur dan op?

Grote beloftes en loze praatjes houd ik niet zo van. De realiteit is, is dat hier geen eenduidig antwoord op te geven is. Jouw proces valt namelijk niet te forceren of van te voren vast te stellen (psst… don’t believe anyone who tries to tell you otherwise). 


Wél kan ik natuurlijk met je delen wat vrijwel al mijn klanten hebben gerealiseerd na een samenwerking met mij, en waarvan ik absoluut geloof dat het mogelijk is voor je.

Lianne MeesenLianne Meesen
07:29 31 Mar 22
Bij Madelon mijn eerste ervaring opgedaan met een Familie opstellingen dag. Wat een hele bijzondere ervaring was, ik vond het best wel intens maar tegelijk ook heel mooi. Madelon zet echt een hele fijne en veilige ruimte neer waarin ik mij gedragen heb gevoeld.
Serena Mora-VillefortSerena Mora-Villefort
18:20 06 Feb 22
Bij Madelon voelde ik mij vanaf het begin op mijn gemak. Na 2 masterclasses en 1 inzichtsessie was ik ervan overtuigd dat een familieopstelling was wat ik nodig had voor mijn innerlijke groei (eigenlijk, achteraf gezien, wist ik dit intuïtief al).Met gezonde spanning ging ik erheen, maar door haar fijne uitleg én begeleiding was alle spanning gauw geweken; en wauw wat een ervaring, wat een inzichten! Precies wat ik nodig had, op dat moment. Innerlijk is er zoveel gaan bewegen, dat het effect elke dag voelbaar is.Madelon, ik ben jou elke dag dankbaar hiervoor.Ik gun dit een ieder❤️
Roxanne DixonRoxanne Dixon
19:27 18 Jan 22
Wauw .. niet alleen heeft mijn eigen opstelling mij zoveel inzichten gegeven, maar ook alle opstellingen van de anderen hebben iets voor mij betekent. Er kwam precies naar boven waar ik mij voor had aangemeld. Madelon voelt goed aan wat er nodig is om net dat onderliggende aan te raken, maar ook wanneer je redeneert vanuit je hoofd. Doordat je ook graag van dienst wil zijn in andermans opstelling probeer je heel erg in connectie te blijven met je eigen gevoel en dat is best lastig als je een sterk analyserend brein hebt 😅 maar een des te goede les 🙏🏻
Annelies KaanAnnelies Kaan
16:14 17 Jan 22
Wat een bijzondere, waardevolle ervaring was de familieopstellingendag van Madelon! Als iemand die zichzelf vaak bestempelt als 'wandelend hoofd' was ik vooraf enigszins gespannen: zou ik de energie wel voelen? Zou ik wel weten waar ik moest gaan staan? Zou het wel iets met me doen?Kwam allemaal goed ;-). Zo bijzonder om te zien hoe situaties zich ontvouwen, hoe inzichten ontstaan bij alle deelnemers, en vooral heel bijzonder om te zien hoe Madelon dit proces begeleidt. Ik heb een hoop inzichten opgedaan in ieder geval!Wat ook wel echt een hele grote meerwaarde is als je een familieopstellingendag bij Madelon doet, is de energyhealing na afloop van de opstellingen. Haar man Goran doet een healing d.m.v. klankschalen (héérlijk, superontspannend en fijn), terwijl Madelon tussen de deelnemers doorloopt en energetische healings op persoonlijk niveau doet. Geen idee wat er allemaal precies gebeurde, maar ik kwam heel ontspannen en verkwikt ervandaan.Absolute aanrader voor iedereen die zichzelf op een of andere manier te klein houdt, niet op waarde schat of andere blokkades ervaart. En voor iedereen die graag aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling werkt. Want dat dit iets met je doet waar je veel aan hebt, dát is me heel erg duidelijk geworden!Dank je wel, Madelon en Goran!
Nikki RasingNikki Rasing
14:43 17 Jan 22
Het gevoel dat ik steeds aan het ploeteren was. Ik wilde zo graag vanuit flow mijn bedrijf runnen. Maar dat lukte me niet. Met die vraag ging ik de opstelling in. Tijdens de opstelling bleek ik nog loyaal aan mijn moeder. Op zielsniveau beseffen dat dit niet hoeft, dat was fijn en verdrietig tegelijkertijd. Madelon gaf aan dat dit ik dit verdriet mocht toelaten, zonder het te willen begrijpen. Blijkbaar moest er iets gevoeld worden.Een dag later was ik bij een holistische fysio voor mijn rug. Opnieuw kon ik daar het verdriet toe laten, waardoor mijn rugprobleem voor een groot gedeelte al verdween! Vond dat bijzonder.De opstelling heeft veel los gemaakt! Elke keer als ik de tranen weer voel. Laat ik ze toe. En grappig genoeg lijkt hierdoor ook de stroming en de flow op gang te komen. Ideeën voor mijn bedrijf. Hoe ik het wil inrichten. Het vertrouwen dat de prijs gewoon omhoog mag. Zonder geforceerde gedoe. Het kwam gewoon naar me toe.Tijdens de opstelling hoor je ook andere en ben jezelf ook figurant. Wat ook altijd iets in beweging zet. Madelon legt alles heel duidelijk uit wat er gebeurd. Ze voelt wat de groep nodig heeft. In ons geval was dat onszelf lekker warm dansen. Geen idee of dat altijd zo is. Maar voor mij heel waardevol om oordeelloos te bewegen terwijl de tranen van verdriet en dankbaarheid over mijn wangen stroomde.Het klinkt misschien heel vaag en zweverig. Maar dat is het juist niet. Opstellingen maken zo zichtbaar wat er eigenlijk onzichtbaar is. Waardoor je het aan kan kijken. Dat is helend en geeft inzicht.Ik ben nu al minder aan het ploeteren. En het is pas 1 dag na de sessie!Dankjewel Madelon
js_loader

Unleash your fire

De praktische info.

Voor wie? Coaches/therapeuten/ondernemers die volledig tot bloei willen komen en het maximale uit zichzelf en het leven willen halen.

Totale investering: €2.277 excl BTW

(Het is mogelijk om kosteloos in 3 termijnen te betalen)

Totale investering: €2.277 excl BTW

(Het is mogelijk om kosteloos in 3 termijnen te betalen)

*Mijn belofte aan jou: vond je het werkelijk helemaal 💩? Dan gaan we door tot je wel tevreden bent. Lukt het dan nog steeds niet? Dan compenseer ik je met alle liefde. En geld natuurlijk 

Hell yes, I'm ready!

Selectie procedure: Plan hiernaast jouw intake gesprek in. Na aanmelding krijg je een korte vragenlijst om in te vullen (zo’n 5 minuten werk), zodat we het maximale uit ons gesprek kunnen halen. De intake verloopt via Zoom.   We nemen dan jou en je business onder de loep en gaan op zoek naar de huidige belemmeringen en je groeikansen. Als we allebei enthousiast zijn en wij zijn er van overtuigd dat dit traject jou verder gaat helpen, dan gaan samen aan de slag.